Toimitusehdot

Yleiset sopimusehdot

Ravintolatarvike.fi on ammattikeittiölaitteiden verkkokauppa, jota ylläpitää BistroTec (y-tunnus 2546269-8)

BistroTec myy tuotteita ja palveluja yrityksille ja yhteisöille.

Sivusto on suunnattu yritysasiakkaille, joten hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

BistroTec noudattaa yritysasiakkaiden välisissä kauppasopimuksissa Suomen kauppalakia, siltä osin kun ei näissä sopimusehdoissa ole muuta mainittu, tai erillisellä sopimuksella sovittu.

BistroTeci:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen, emmekä luovuta asiakasrekisteritietoja kolmannelle osapuolelle.

Hinnat ja tuotteet

www.ravintolatarvike.fi sivuston hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu.

Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, vaan ne määräytyvät tuotteen ja toimitustavan sekä määräpaikan mukaan. Toimituskuluista annamme tilauksen yhteydessä laskelman pyydettäessä.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Myymämme tuotteet ovat tarkoitettu pääasiallisesti ammattikäyttöön.

Tarvittaessa annamme tuotetta koskevaa lisätietoa esim. asennuksesta.

Tuotekuvastossamme saattaa olla myos tuotteita, joita ei ole varastossamme. Tällöin ilmoitamme asiakkalle tuotteen arvioidun toimitusajan ja saatavuuden.

Varastopoistotuotteet ovat tuotteita, jotka myydään alennettuun hintaan ilman takuu-, vahto,- tai palautusoikeutta.

Varastopoistotuotteet ovat uusia tuotteita jotka poistuvat myyntivalikoimasta, mutta saattavat olla myös epäkurantteja tuotteita, joissa on lieviä kuljetusvaurioita-, asiakkailta palautuneita, tai esittelykäytössa olleita, jolloin tuotevirheestä tai laadusta on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään joustavimmin verkkokauppamme kautta. Tällöin on asiakkaan annettava puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon otamme tarvittaessa yhteyttä.

Tilaukset ja tiedustelut voi myös tehdä puhelimitse 045 603 6355, mutta työtilanteesta riippuen, emme aina heti pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin, vaan otamme silloin soittopyynnön ja otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pikaisesti.

Tilaukset käsitellään ja pyritään lähettämään asiakkaalle heti tilauspäivänä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lähetysten vastaanottajan on heti tarkastettava pakkaus ja merkittävä mahd. vauriot rahtikirjaan sekä otettava kuljettajan tai tuotteen luovuttaneen henkilön allekirjoitus. Vauriot on heti kirjallisesti ilmoitettava kuljetuksen suorittaneelle yhtiölle.

Maksaminen

Tilaukset lähetetään posti- tai bussiennakolla, tai kiitolinjalla tilausmäärästä,- koosta- tai määräpaikasta riippuen.

Voimme myös lähettää asiakkaalle sähköpostin liitteenä, tulostettavan PDF muotoisen laskun, jollloin tuotteet lähetetään asiakkaalle, kun maksusuoritus on kirjautunut BistroTecin Osuuspankin tilille.

Yrityksillä, kunnilla, sekä oppilaitoksilla on mahdollisuus myös laskulla ostamiseen.

Yritys- tai yhteisö voi hakea myös laskutusasiakkuutta.

Maksuaika on 14pv netto.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti Posti-, Matkahuolto-, tai Schenker (Kiitolinja) lähetyksinä. Toimituskulut eivät sisälly tuotteen hintaan.

Schenker ohje vastaanottajalle:

"Kun kuljettaja tuo sinulle lähetyksen, tee vastaanottotarkastus.

  • Onko lähetys on tullut oikeaan paikkaan ja onko sinulla oikeus ottaa se vastaan?
  • Onko lähetyksen kolliluku sama kuin rahtikirjassa?
  • Onko lähetys ulkoisesti ehjä?

Jos havaitset vaurion pakkausta purkamatta, tee vastaanottotilanteessa rahtikirjaan muistutus (tarkka kuvaus vahingosta). Niiden vaurioiden varalta, joita ei voi pakkausta purkamatta havaita, sinulla on seitsemän vuorokautta (pois lukien pyhäpäivät) aikaa tehdä kirjallinen reklamaatio rahdinkuljettajalle.

Kuittaa lähetys vastaanotetuksi."

https://www.dbschenker.com/fi-fi/tuotteet/operatiivisia-ohjeita/ohjeita

Huom!

Mikäli vastaanotto-osoitteessa tarvitaan kanto-/ siirtoapua on tästä sovittava erikseen. Rahdin kuljettajalla ei ole mahdollisuutta siirtää raskaita tuotteita esim. portaissa, tai pitkiä siirtomatkoja kohteessa. Vastaanottajan on tarvittaessa järjestettävä riittävästi henkilökuntaa raskaiden lähetysten siirtoon kohtessa sekä pakkausten purkuun ja asennukseen.

Takuu ja Reklamaatio

Myydyillä kokonaan maksetuilla tuotteilla on 1v maahantuojan myöntämä rajallinen varaosatakuu.
Palautuksissa tulee olla liitteenä alkuperäinen lasku tai lähetekopio.

BistroTec ei ole vastuussa välillisistä tai välittömistä kustannuksista, joita saattaa aiheutua tuotteen vioittuessa. BistroTeci:n vastuu rajoittuu korkeintaan myyntihinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Takuu ei korvaa vikaa tai rikkoutumista jonka on aiheuttanut:
Virheellinen asennus, epänormaali, virheellinen-, tai tarkoituksenvastainen käyttö, käsittely, hoito, likaisuus, ylijännite, ukkonen tai ylikuormitus.
Pienlaitteissa myyjällä on oikeus pyytää laite myyjän, tai maahantuojan korjaamoon lähettäjän rahtilaskuun, tai toimittaa uusi laite.

Palautukset

1 Tuote ja takuupalautuksista on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa.

2 Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Palautettava tuote on oltava avaamattomana alkuperäispakkauksessa


3 Osoitetarraa tai palautuslomaketta ei saa liimata suoraan myyntipakkaukseen. Tuote on pakattava pakkauspaperiin tai suojamuoviin. Tuotepakkaukseen ei saa kirjoittaa mitään eikä tuotepakkaukseen saa laittaa pakkausteippiä tai liimaa.

4 Erillistilatuilla, asiakkaan tilauksen mukaisesti tilatuilla tuotteilla välitystuotteilla tai tehdastoimituksena tilatuilla tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

5 Mikäli palautuksessa ei ole kaikkea sinne kuuluvaa tavaraa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, tai käytetty, hyvitämme tuotteen sen hetkisen kunnon mukaisen arvon. Ehjistä alkuperäispakkauksissa olevista tuotteista hyvitämme 80% alkupeäishinnasta.

6 Ostajan on maksettava rahti aina lähetysasemalla. Mikäli palautus johtuu myyjän virheestä, palautamme rahdin ostajalle. Emme lunasta bussi- tai postiennakolla lähetettyjä tuotepalautuksia.

Lataa tuotekuvasto tästä

Lataa